Mayıs 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Spor Kulübü

Spordaki şiddetin nedenlerinin araştırılıp, sporun amacının okuldaki öğrencilere anlatılarak, öğrencilerin bilinçlendirilmesini sağlamak. Doğanın ve sporun sevdirilmesi için aktiviteler ve kaliteli eğitsel oyunlar oynatmak ,okul içinde basketbol turnuvası organize etmek , çeşitli branşlarda turnuvalar yapmak. Okul ve Spor Kulübü malzemelerinin korunması ve bakımı için teneffüslerde ve derslerde gerekli zamanlarda çok kısa bir şekilde sınıfların gezilerek öğrencilerin bilinçlendirilmesi Sporun sağlığımız üzerindeki etkileri ve sağlıklı yaşama etkileri konulu öğrencilere bilgi verilmesi. Atatürk’ün spor anlayışı hakkında bilgilendirme Sporda ilk yardım konusu ile ilgili çalışmalar yapmak. Spor-Sağlık ve Temizlik arasındaki ilişkiyi ortaya çıkaracak etkinlikler düzenlemek. Spor yapan ve yapmayan insanlar arasındaki farkları araştırarak sınıf ve kulüp panosunda sergilemek.

Amaçlarımız

• Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda milli ve estetik duyguları kazandırmak.
  • İnsan için sporun önemini kazandırmak.
  • Öğrencilerin boş zamanlarını değerlendirme.
  • Enerjilerini boşa harcamama, iyi davranışlara yöneltme.

Kazanımlarımız

• Ruhsal yönden günlük yaşantının stresini azaltır.
  • Kişinin çevresiyle ilişkisini geliştirerek sosyal bütünleşmesini sağlar.
  • Kendine güveni arttırır.
  • Mesleki alanda kişiyi başarılı ve verimli yapar.
  • Spor, ruhsal ve kalp-damar hastalıklarına karşı en iyi koruyucu araçlardan birisidir.
  • Spor, insanlar arasında birlik, kardeşlik, dayanışma ruhunun gelişmesini sağlayan ve toplumun kendisine saygınlığını arttıran bir etkinliktir.