Mart 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Anadolu Lisesi Sosyal Etkinlikler

Lise dönemindeki sosyal etkinlilerin sosyalleşme, görerek öğrenme ve anı paylaşımı açısından gençlerimiz için büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.

karnecover
Anaokulu Öğrencilerimiz Karne Heyecanı Yaşadı!
akranzorbaligi
Köprüköy Yukarı Kızılca İlkokulu’na Yardım

Yaşam bir çocuğun gözündeki mutluluktur, sloganıyla yola çıkarak Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Erzurum’daki bir köy okuluna yardım kampanyasında buluştular.

Placeholder
Anadolu Lisesi Öğrencilerimizle Darülaceze Ziyareti Gerçekleştirdik

Anadolu Lisesi öğrencilerimizle Darülaceze ziyareti gerçekleştirdik. Derslerimizde de bahsettiğimiz yaşlı insanlara saygı konusunu bizzat yerinde gözlemledik.

msaritemur
Bilim Şenliği’nin Açılışı Okul Müdürümüz Mehmet Sarıtemur Tarafından Yapıldı

Fen Bilimleri, Matematik, Sosyal Bilimler ve Türkçe dersleri çerçevesinde Anadolu Lisesi öğrencilerimizin yıl boyu yaptığı çalışmalar ve gösteri deneylerinin sergilendiği ”Bilim Şenliği’nin” açılışı Okul Müdürümüz Mehmet Sarıtemur tarafından yapıldı.

74-1024x652
Kitap Raflarına Yerleştirilen Sevgi

Atabek Kolejinin en büyük değerlerinden biri bilime giden yol olan kitaplardır. İnsan ufkunu enginlere açan kitaplarla iç içe yaşayarak; öğrenmek, öğrendiklerini kullanmak, paylaşmak ve gelecek nesillere aktarmak Kolejimizin bilgi transferi konusunda izlediği yollardan birisidir.