Aralık 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Anaokulu Sosyal Sorumluluk

Özel Atabek Anaokulunda öğrencilerimize paylaşmayı, yardımlaşmayı ve iş birliğini öğretmenin en güzel yolu olan sosyal sorumluluk projeleriyle her yıl yeni projeler ekleyerek geliştirmekteyiz.

Benim İçin Tüylü Bir Dostumuzu Besler Misin?

Her yıl Hayvanları Koruma Gününde öğrencilerimizle birlikte belirlediğimiz bir canlıyı beslemekteyiz.

Dünyayı paylaştığımız, sevgi ve şefkatle her daim koruyup kolladığımız, beslediğimiz canlılara karşı öğrencilerimizde sorumluluk duygusunu geliştirmek amacıyla besleme faaliyetleri oluşturuyoruz. Yıl boyunca okulumuzda bulunan hayvanat bahçesini düzenli aralıklarla ziyaret eden öğrencilerimizde hayvanlarla karşılaşmalarında olumlu duygular oluşturmayı amaçlıyoruz.

Paylaşmak Güzeldir. Oyuncağını Uzaktaki Arkadaşlarla Paylaşır Mısın?

Her yıl okulumuzda düzenlenen geleneksel bahar kermesimizle, o yıl belirlediğimiz bir vakıfa yardım sağlıyoruz. Lösev, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Türkiye Omurilik Felçliler Derneği, Koruncuk Vakfı gibi bir çok vakıfa yardımlarımızı ulaştırıyoruz.

Okul Aile İşbirliği ile yıl içinde belirlenen köy okullarına, ihtiyaçları dahilinde yardımlarımızı sürdürüyoruz. Öğrencilerimizin oyuncaklarını, kitaplarını paylaşmaları bazen yeni bir çift bot, mont alıp uzaklarda ki arkadaşlar üşümesin diye göndermeleri bizim yetiştirmek istediğimiz empati ve merhamet sahibi bireyler olmaları yolunda önemli bir katkı sağlamaktadır. ‘Minik Kalpler Isınsın’, ‘Her Oyuncak Bir Gülücük’, ‘Elim Sende’ gibi projelerimizle uzun zamandır sürdürdüğümüz Sosyal Sorumluluk Projelerine bu yıl İzmir’de yaşanan deprem sonucunda evi zarar gören vatandaşlara kira yardımı amacıyla kurulan ‘BirKiraBirYuva’ projesini de ekledik. ‘Kumbaramda ki İZ’ projemizle ihtiyaç sahiplerine yardımlarımı ulaştırdık.

Plant Tree For A Happy Planet

Okulumuz bahçesinde ekim faaliyetleri konusunda tecrübe kazanan miniklerimiz Geleceğe Bir Nefes projeleri dahilinde fidan dikimi gerçekleştirdiler.

Çevreye saygı duyan, ağacı, doğayı seven; ormanlarımızın, içindeki ağaçların ve canlıların yaşamının önemini bilen bireyler yetiştirmeyi önemseyen okulumuzda sıklıkla fidan dikimi projelerini desteklemekteyiz.

Atıklarımızı Ayrıştıralım, Toprağımızı Kirletmeyelim

Modern dünyanın en büyük sorunlarından birisi de ayrıştırılmamış çöplerin doğaya, toprağa ve suya verdiği zararlardır. Çöpleri ayrıştırma alışkanlığını okulöncesi dönemde kazandırmayı hedeflediğimiz çocuklarımızla aslında temiz bir geleceği de hedeflemiş oluyoruz.

Okulumuzda bulunan atık ayrıştırma kutuları sayesinde öğrencilerimiz evde biriktirip okula getirdikleri pilleri, plastikleri, camları, kağıt atıklar ile atık yağları doğru şekilde ayrıştırma alışkanlığını kazanmış oluyorlar.>

Daha Fazla Bilgi Alın

Yarının seçkin ve yüksek donanıma sahip nesilleri arasında yer almak için şimdiden iyi bir eğitim şart. Çocuğunuzun doğru öğrenme ve topluma daha kolay entegre olabilmesi için Atabek’li olmasına imkan tanıyın.

Gaziosmanpaşa Anaokulu

Her geçen gün yeni bireyler yetiştiren Atabek Anaokulu; kurulduğu günden bu güne İstanbul anadolu liseleri arasında, erdemli birey yetiştirme ve Atatürk sevgisini müfredatından hiç eksik etmedi.

Gaziosmanpaşa en iyi anaokulu

İstanbul’un ihtişamlı tarihi içinde, eğitime verilen önem çok eskilere dayanmaktadır. 1800’lü yıllardan bu yana süregelen çeşitli İstanbul anadolu liseleri, diğer şehirlerde olduğu gibi eğitim için en iyisini düşünen, en iyisi için uğraşan ve buna gönül vermiş insanların emekleri ile kurulan okullar olmuştur. Bu okullarda eğitim alan çocuklarını kendi geleceklerine en iyi şekilde hazırlamak isteyen anne-babaların, zaman içinde hem hassasiyetleri hem de bilinç düzeyleri artmıştır.

Eğitim için alternatifler arttıkça sorumluluk sahibi ebeveynlerin de seçim yapma konusundaki kriterleri hassaslaşmıştır. Sınavlara iyi hazırlıyor olması yetmemiş, hangi alana yoğunlaşılıyorsa, o alanda eğitim veren ve akademik geçmişi iyi olan okullar tercih edilmeye başlanmıştır.

Gaziosmanpaşa özel anaokulu

Lise eğitimi Türkiye koşullarında sadece “Üniversiteye giriş sınavı”na odaklansa da öğrencinin bu psikoloji içine girmeden sınavlara hazırlanması için kolejin eğitmelerine ne donanımlı olması ilk şarttır. İstanbul Kolejleri bu anlamda bir rekabet içindedirler. Bir sene sonraki öğrenci sayılarını genellikle bir öncesi sene, LYS ve / veya YGS’deki başarı seviyesi belirlemektedir. Atabek Koleji, Atabek Anadolu Lisesi olarak temel amacımız, gençlerimizi çağdaş ve uygar bir yaşama hazırlamak için kendi ilgi, istek, yetenek ve donanımlarının farkına varmalarını sağlayarak seçecekleri mesleklerde onlara kılavuzluk etmektir.