Mayıs 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Kitap Raflarına Yerleştirilen Sevgi

Atabek Kolejinin en büyük değerlerinden biri bilime giden yol olan kitaplardır. İnsan ufkunu enginlere açan kitaplarla iç içe yaşayarak; öğrenmek, öğrendiklerini kullanmak, paylaşmak ve gelecek nesillere aktarmak Kolejimizin bilgi transferi konusunda izlediği yollardan birisidir.

Bilgi paylaşımının yanı sıra hayatı da paylaşmayı amaç edinen Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz, Okul Aile Birliğinin destekleriyle yürüttükleri ve tüm okul öğrencilerince büyük ilgi gören kampanyayla “Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok “ sloganıyla yola çıkıp Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğine kütüphane açarak raflarını sevgileriyle beraber götürdükleri kitaplarla doldurdular.

Müthiş tasarımı ile herkesin kolaylıkla ulaşabileceği raflarda fikir ve güç birliğini artıracak hayal güçlerini genişleterek kitapların gizemli dünyasında yolculuğa çıkarıp ufukları açacak, paylaşımı çoğaltacak, pek çok kitap yer almaktadır.

Sosyal Sorumluluk Projelerini yaşam biçimi haline dönüştüren okulumuz, projelerine bir yenisini daha eklerken, bilgi transferi konusunda yürüdükleri yolda bir aşama daha kaydettikleri için haklı bir gurur ve mutluluk duymaktadırlar. Kütüphanede dernekte bulunanlarla kitaplar üzerine koyu bir sohbete dalan öğrencilerimiz, ayrılık vakti geldiğinde tekrar ve daha çok kitapla gelmek üzere buruk bir sevinçle oradan ayrılmışlardır.

“HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK”

Atabek Koleji Anadolu Lisesi & Okul Aile Birliği