Mayıs 2021 yemek menüsü için tıklayın.
anaokulu
Özel Atabek Anaokulu Junior Class Kayıtları Başladı!

15 Şubat’ta açılacak 42-48 Aylık öğrencilerimiz için sınırlı kontenjanlı “Junior Class” (Minikler Sınıfımız) için kayıtlarımız başlamıştır. Kesin kayıt işlemleri 4 Ocak 2021-10 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Bilgi için iletişim kanallarımızı kullanabilirsiniz. Saygılarımızla.

duyuru
Karne Notlarının Belirlenmesiyle İlgili Duyuru

Öğrenci ve velilerimize duyurumuzdur: Bakanlığımız tarafından yapılan açıklama doğrultusunda bu dönem ilkokul, ortaokul öğrencilerimizin karne notları ders etkinliği katılım puanı üzerinden verilecektir. Lise öğrencilerimizin birinci dönem notları ise ikinci dönem yapacağımız yüzyüze sınavlarla belirlenecektir. Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

mebkapak
Uzaktan Eğitimde Sınavlar ve Yarıyıl Tatili Bilgilendirmesi

Sevgili veli ve öğrencilerimizin dikkatine. İlkokul, ortaokul ve liselerde uzaktan eğitim 22 Ocak 2021 Cuma gününe kadar devam edecektir. 25 Ocak 2021 Pazartesi günü başlayacak yarıyıl tatiline, ikinci dönemdeki bir haftalık ara tatil süresi de eklendi.2020-2021 Eğitim öğretim ikinci dönemi 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Bilgilerinize sunarız.Özel Atabek Koleji