Haziran 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Kağıthane İlkokulları

İlköğretim eğitimin en temel basamağıdır. Bu yüzden önemi büyüktür. Gerçek ve başarılı bir birey olmak için ilköğretim eğitimi oldukça önemlidir. Çünkü çocuklar geleceğimizin teminatıdır. Bu nedenle onları en üst düzeyde, bilgi ve becerilerini farkına vararak yetiştirmek ebeveynlerin temel görevidir.

Öğretmenlerin de bu konuda üzerlerine büyük görev düşüyor. Bu nedenle ailelerin seçtikleri okullar oldukça önemlidir. Okulun öğretmen kadrosu, verdiği eğitimler, seminerler, etkinlikler ne kadar kaliteli olursa çocuğun öğrenim dönemi de kaliteli olur. Okul tercihinde Kağıthane ilkokulları arasında bulunan Atabek Koleji’ni hiç düşünmeden tercih edebilirsiniz. Çocuğunuz okulda sadece ders değil toplum kurallarını, iyi ve kötüyü ayırt etmeyi, grup halinde etkinlikler yapmayı ve paylaşmayı da öğrenir.

Kağıthane ilkokulları içinde araştırma yaparken bize güvenip çocuğunuzu bu süreçte yalnız bırakmayacağımızdan emin olabilirsiniz. Ulaşım konusunda da kafanızda soru işaretleri olmasın servis hizmetimiz bulunmaktadır.