Şubat 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Kağıthane Anaokulları

Anaokulu çocuklarımızın aile dışında ilköğrenim yeridir. O yüzden anaokulu seçimi önemlidir. Kağıthane anaokulları içerisinde bir okul arıyorsanız bazı konuları göz önünde bulundurmalıyız.

Bu dönemde yapılan yanlış bir seçimin geri dönüşü ve telafisi yoktur. Peki, önem vermemiz gereken en önemli konu nedir? Tabi ki öğretmendir. Öğretmen ne kadar kaliteli ve yol gösterici olursa çocuğun gelişimi de o derece güzel olur. Okulda ne kadar öğrenci var, yaşı küçük olan çocuğunuzla yeterince ilgileniyorlar mı? Bu konuları sorgulamalısınız. Kağıthane anaokulları içinde nereyi tercih edeceğiniz çocuğunuz için oldukça önemlidir.

Kağıthane anaokulları arasında yer alan Atabek Koleji çocuğunuzun ilk eğitim sürecinde tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek kalitede bir okuldur. Kağıthane ilçesinden kolejimize servis olağanımız vardır.