Haziran 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Bir Farkımız Var

Down sendromunun bir eksiklik değil bir fazlalık olduğunu öğrenen, bir farklılık da bizim olsun diyen Atabek Koleji beşinci sınıf öğrencileri gerçek sevginin kromozomlarımızın sayısıyla değil yüreğimizde oluştuğu bilinciyle 13.03.2019 Çarşamba günü yola çıkıp Şişli Down Cafe’yi ziyaret ederek toplumsal yaşamlarında üretmeyi hedefleyen cafe çalışanlarıyla birlikte kahvaltı yaptılar.

Biz Farklılıkların Farkında Oldukça Biz Oluruz!

Sosyal sorumluluk projelerini Okul Aile Birliğiyle birlikte yürüten öğrencilerimiz bu defa da “ Biz farklılıkların farkında oldukça biz oluruz” diyerek, dünyanın sen- ben farkı olmadan eşit bir düzen içinde yaşanılır olabildiğinin güzel bir örneğini sergilediler.

Ziyaretlerinde o her daim gülen yüzlerini öğrencilerimizden esirgemeyen hep bir artısı olan Down sendromlu kardeşlerimize teşekkür ederiz.

Orada olmaktan mutluluk duyan, tekrar ziyaretlerine gitmek üzere üzülerek yanlarından ayrılan öğrencilerimiz, +1’ li kardeşlerini de okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını belirtmişlerdir.

Atabek Koleji Ortaokulu