Haziran 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Başakşehir Özel Okullar

Başakşehir ilçesinde eğitim alma oranı yüzde 85’in üzerindedir. Bu sayıya ulaşmada Başakşehir özel okulları, üzerlerine düşen görevi yerine getirmektedir.

Eğitim, kişinin yaşadığı toplum içinde değeri olan, yetenek, tutum ve davranış biçimlerini geliştirdiği süreçlerin tamamıdır. Eğitim aynı zamanda bir süreçtir. Başakşehir özel okullar arasında yer alan Atabek Koleji bu süreçte öğrencilerimizin en büyük yardımcısıdır.

Eğitimin doğru felsefesi, doğru politikası ve doğru organizasyonu, doğru hedefleri olmalıdır. Başakşehir’deki özel okullar bu işleyişin farkındadır. Her öğrencinin farklı yetenek ve becerileri olduğunu göz önüne alıp onları yetiştirmektedir. Öğrenim sürecinde öğrencilerin girdikleri her dersten keyif alması ve her derse heyecanla girmesi okulların en büyük önceliğidir.

Atabek koleji olarak bize emanet ettiğiniz çocukların her konuda daima yanında olacağız. Yıl içerisinde yaptığımız etkinlik ve seminerlerle çocuğunuzun eğitimini destekliyoruz. Farklı etkinliklerle eğitimi daha eğlenceli ve heyecanlı hale getirmek hedeflerimiz arasındadır. Başaksehir ilçesine servis hizmetimiz bulunmaktadır.