Mart 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Başakşehir Ortaokullar

Yeni geçilen öğretim sürecinde ortaokulların önemi arttı. Çocukların 5. sınıfa geçiş sürecinde yeni bir okul seçme eğitimine hangi yönde devam edeceği ailelerin kaygısı haline geldi.

Ortaokul bitimindeki TEOG sınavı öğrenciler ve aileler için oldukça önemlidir. Sınavda başarılı olmak çocuğun gelecek yaşamı ve meslek seçimi için önemlidir. Ortaokul dönemi ergenlik dönemine denk geldiği için çocukta duygu değişimi, yoğun duygusallık, fiziksel ve zihinsel değişimler yaşanır. Bu dönemi çocuğunuza Atabek Koleji yardımcı olacak ve doğru kararlar vermesini sağlayacaktır. Başakşehir ortaokullar arasında en iyi hizmeti size sunacaktır.

Öğrencinin okulunu sevmesi öğrenme sürecinde büyük öneme sahiptir. Genelde öğrenciler kendisine ilgi gösteren, onun problemlerine yardımcı olan eğitimcilerin derslerine daha çok önem verir. Bu konuda da Başakşehir ortaokullar arasında güler yüzlü, öğrencilerin her türlü sorunlarıyla ilgilenen, onların mutluluğunu düşünen Atabek Koleji ilk sırayı alır. Atabek Koleji’nin Başakşehir ilçesine servis hizmeti bulunmaktadır.