Haziran 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Başakşehir Liseleri

Tüm okul seçimleri önemli olduğu gibi lise seçimi de birey için büyük önem arz etmektedir. Önem arz etmesinin başlıca nedeni; birey lise döneminde hangi mesleği seçeceğine karar verir.

Lise seçimine karar verirken dikkatli olunmalıdır çünkü çocuğunuzun bundan sonraki yaşamını belirleyeceksiniz. Başakşehir liseleri ile ilgili araştırma yaparken karşınıza ilk olarak Atabek Koleji çıkacaktır. Peki, okul seçiminde neleri göz önünde bulundurmalıyız? Bu lise çocuğumun kariyer planında yanında olacak mı? Seçtiğimiz lisenin yabancı dil eğitimi ne seviyede? Tercihimiz Başakşehir özel liseler arasından biri olursa yurt dışında üniversite eğitimi alma olanağı artar mı? Bu gibi soruların cevapları oldukça önemlidir.

Başakşehir liseleri içinde yer alan Atabek Koleji bütün bu sorularınızın cevabı olacak şekilde eğitim vermektedir. Atabek Koleji’nin Başakşehir ilçesine servis imkanı vardır.