Mayıs 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Başakşehir İlkokulları

Çocuğun gelişim döneminde yani ilkokul döneminde bilgi alma ve öğrenme kapasitesi yüksektir. Anne ve babaların çocuklar için okul seçimine önem vermeleri gerekir.

Aileler okula başlama dönemi gelen çocuklar için okul arama çalışmalarına başlar. Çocukların öğrenmeye açık olması önemlidir tabi ama okulun da büyük derecede önemi vardır. Başakşehir ilkokulları arasında Atabek Koleji buna önem vermektedir. Anne ve babalar çocuğun gününün büyük bir bölümünü okulda geçireceğini göz önünde bulundurmalıdır. Öğretmenlerini, yöneticilerini, okul çalışanlarını ve arkadaşlarını örnek alacağını düşünmelidir. Başakşehir ilkokulları arasında bu durumun farkında olan ve gerekli özeni gösteren okullar arasındayız.

Atabek Koleji kaliteli eğitimci kadrosu ve öğrencileriyle eğitim vermektedir. Başakşehir ilçemize çocuklarınızı emanet edebileceğiniz servis hizmetimiz bulunmaktadır.