Haziran 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Başakşehir Anaokulları

Anaokulu çocuklarımızın aile dışına attığı ilk adımdır. Başakşehir anaokulu deyince akla gelen Atabek Koleji öğrenmeyi hedeflemenin yanı sıra çocuğun yeteneklerini keşfetmesine ve yetenekleri doğrultusunda ilerlemesine yardımcı olur.

Araştırmalar, okul öncesi eğitim alan çocukların ilköğretim sürecinde özgüvenli, uyumlu, girişken ve başarılı olduğunu ortaya koymaktadır.  Çocuklarımızın oyun ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan kurum anaokullarıdır. Başakşehir anaokulları arasında Atabek Koleji, bu hizmeti size sunmaktadır. Atabek Koleji çocuğunuzun ilk yıllardaki gelişim sürecinde anneye destek ve yardımcı olmayı ilke edinmiştir.

Okul öncesi eğitimde kurum seçimine önem verilmelidir. Çünkü aile faktöründen sonra çocuğunuzun ilk yuvası olacaktır. Çocuğunuz eğitim dışında burada paylaşmayı, toplu yaşama kurallarını, grup halinde hareket etmeyi öğrenir. Çocuğunuzu güvenle Başakşehir anaokulları içinde yer alan Atabek Koleji’ne emanet edebilirsiniz. Amacımız küçük yaşta bize emanet ettiğiniz çocuklarınızı hedefi olan, sorumluluk sahibi, karakterli birer birey olarak hayata hazırlamaktır. Atabek Koleji’nin Başakşehir ilçesine servis hizmeti vardır.