Mayıs 2022 yemek menüsü için tıklayın.

Atabek Koleji Giriş Sınavı Başvuru Formu

Sınav Tarihleri
Son Başvuru Tarihi: 7 Ocak 2022 Cuma

Sınav tarihi:
İlkokul: 8 Ocak 2022
Ortaokul
: 15 Ocak 2022
Anadolu Lisesi:
15 Ocak 2022

Seanslar: 09:30 – 12:00 – 14:30

Dikkat Edilmesi Gerekenler

• Aday öğrencilerin yanlarında sınav giriş kartları ve kimlikleri ile beraber, siyah kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekmektedir.
  • Aday öğrencilerin sınav başlamadan 30 dakika önce sınav yerinde hazır bulunması gerekmektedir.
  • Sınav değerlendirmede “MEB Sınav Değerlendirme Kuralları” geçerli olacaktır.
  • Burs oranları ilan edilen kayıt fiyatları üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Burslar, öğrencinin 2022-2023 eğitim öğretim yılında sadece eğitim ücreti için geçerli olacaktır.
  • Sınavı kazanan adaylar 19 Ocak Cumartesi günü ilan edilecek olup Sınav Sonuç belgenizi okulumuzdan alabilirsiniz.
  • Kazanılan burstan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin en geç 19 Şubat 2022 tarihine kadar okulumuza kayıt yaptırması gerekmektedir.
  • Sınav içerikleri Ocak ayında Web sitemizden duyurulacaktır.

Not

• Sınav sonrası sizlere sunulacak hizmetlerden  yararlanmak  için, öğrencinin TC Kimlik Numarasını sisteme doğru olarak  girmeniz gerekmektedir.
  • 4. ve 8.Sınıf Atabek Koleji öğrencileri sınava girebilecekler. Ara sınıflara devam eden öğrencilerimiz sınava giremeyecektir.
  • 4. ve 8.Sınıf Atabek Koleji öğrencilerinin başvuruları sisteme otomatik olarak yapılmıştır. Başvuru formunu doldurmalarına gerek yoktur.