Eylül 2021 yemek menüsü için tıklayın.

Anaokulu Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Çocuk…
Dünyamızın tam orta yerinde, bir çiçek gibi, içimizi ısıtan bir güneş gibi.
Gülüşleri, bakışları, varlığı ile her zaman ‘tam’ olan ve her zaman ‘koşulsuz sevilmeye’ hakkı olan varlık.
Onlar sizlerin, bizlerin ‘kalbi’. Emanetinizin her daim bilincindeyiz.
Onlar için, sizin için, geleceğimiz için buradayız.
Anaokulu çağındaki çocukların en temel ihtiyacı; sosyalleşmek; akranlarıyla bir arada olabilmek. Çünkü ‘ilişki’ her şeyin şifası. Ayrıca öz güven, iç denetim, düzen, rutin, ilişkiler, rekabet, sabretmek, beklemek, zor duyguları yönetebilmek; kısacası ‘var olabilmek’ için, çocuklarımızın sonsuz desteklendiği bir yer Atabek Anaokulu.
Sosyal ve duygusal gelişimlerinin en kritik dönemlerinde bizlerin de katkısının olması, en kıymet verdiklerimizden.
Atabek Anaokulu olarak, genel gelişim dönemlerini desteklemenin yanı sıra, okul olarak en değer verdiğimiz konulardan biri çocuklarımızın sosyal ve duygusal gelişimlerine en iyi desteği verebilmek. Biliyoruz ki, gelecekte, sadece akademik başarıya sahip olanlar değil, en çok, duygusal sağlamlığa sahip olanlar başarılı olabilecek.
Kendilerini keşfediyorlar; ne zaman nasıl hissediyorlar, bu duyguyu yaşarken neye ihtiyaç duyuyorlar, bu duyguyu nasıl yaşayabilirler, ne kabul edilebilir, ne değil… Hepsi için yanlarındayız ve destekçileriyiz.
Atabek Anaokulu olarak amacımız, çocuklarımızın gelişim özelliklerini, bireysel farklılıklarını ve yetenekleri göz önüne alarak, sağlıklı bir biçimde fiziksel, duygusal, dil, sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini sağlamak, olumlu kişilik özelliklerinin oluşmasına yardımcı olmak, yaratıcı yönlerinin ortaya çıkarıldığı, kendilerine güven duymalarının sağlandığı, aileler ve eğitimcilerle koordineli kaliteli bir anaokulu eğitim programı uygulayarak gelecekte okul başarıları daha yüksek, sosyal ve duygusal, sözel, zihinsel ve fiziksel gelişim açısından daha donanımlı bireyler yetiştirmektir.
Her çocuk biricik.
Her aile biricik.
Her çocuğun ihtiyacı farklı.
Yöntemler farklı.
İhtiyaç duyduğunuz her an buradayız, yanınızdayız.

Sevgilerimizle,
Atabek Anaokulu Rehberlik Servisi